http://www.yekbux.com/includes/img/stat/?e=886263834

کــــلــبه تــنــهایــی مــا

عاشقانه

غــذای امـروز سـایـت

نوشته شده توسط: صابر پورمیرباقریان در ۱۹ آذر ۱۳۹۳ ساعت ۱۲:۰۲
 

تـه چـیـن مـرغ بـا قـارچ

 

ته چین مرغ با قارچ

نـحـوه پـخـت در ادامـه مـطـلـب 

مواد لازم برای چهار نفر :

برنج : 500 گرم

سینه مرغ : 1 عدد

قارچ : 200 گرم

تخم مرغ : 1 عدد

ماست : 2 پیمانه

زرده تخم مرغ : 2 عدد

پیاز : یک عدد

زعفران، نمک، فلفل و زردچوبه : به میزان لازم

طرز تهیه :

برنج را به مرحله آبکش کرده کنار می‌گذاریم. مرغ را با پیاز خرد شده، پخته و سپس آن را ریش ریش می‌ نماییم. قارچ‌‌ها را خرد نموده و کمی تفت می‌دهیم.

در ظرف جداگانه تخم‌مرغ و زرده‌‌ها را به همراه ماست، نمک، فلفل، زردچوبه و زعفران مخلوط می‌نماییم. برنج را به آن اضافه کرده و خوب هم می‌زنیم.

کف قابلمه یا قالب فر را چرب کرده و یک لایه از مخلوط برنج را روی آن پهن می‌کنیم. قارچ ها را روی برنج ریخته و در لایه بعدی مرغ‌ها را اضافه می‌کنیم، در لایه چهارم یا نهایی دوباره مخلوط برنج را می‌ریزیم. قالب ته چین مرغ با قارچ را در فر با حرارت 175 درجه سانتی‌گراد به مدت یک ساعت گذاشته یا در قابلمه نچسب ریخته و با همان مدت زمان با حرارت ملایم روی شعله گاز می‌گذاریم تا بپزد.


هیچ نظری تا کنون برای این مطلب ارسال نشده است، اولین نفر باشید...

نوشتن دیدگاه