http://www.yekbux.com/includes/img/stat/?e=886263834

کــــلــبه تــنــهایــی مــا

عاشقانه

خاصیت های انار:

نوشته شده توسط: صابر پورمیرباقریان در ۱۱ دی ۱۳۹۳ ساعت ۱۹:۴۴
 

 


ﺍﻧﺎﺭ ﺳﺮﻣﺎﺧﻮﺭﺩﮔﯽ ﺭﺍ ﮐﺎﻫﺶ ﻣﯽ ﺩﻫﺪ
ﺍﻧﺎﺭ ﻣﯿﻮﻩﺍﯼ ﺧﻮﻥﺳﺎﺯ، ﻣﻘﻮﯼ ﻗﻠﺐ، ﻣﻔﺮﺡ، ﺩﻓﻊﮐﻨﻨﺪﻩ ﭼﺮﺑﯽ،ﺭﻓﻊﮐﻨﻨﺪﻩ ﺳﻤﻮﻡ ﺍﻏﻠﺐ ﻋﻔﻮﻧﺖﻫﺎﯼ ﺩﺍﺧﻠﯽ ﻭ ﺩﺍﻓﻊ ﺣﺮﺍﺭﺕﺍﺳﺖ.
ﺭﺏ ﺍﻧﺎﺭ، ﺑﺮﮒ ﺍﻧﺎﺭ ﺩﺭ ﺿﻌﻒ ﻣﻌﺪﻩ، ﮐﻤﯽ ﺍﺷﺘﻬﺎ، ﺗﻬﻮﻉ،
ﺿﻌﻒ ﻋﻤﻮﻣﯽ، ﺗﺼﻔﯿﻪ ﺧﻮﻥ ﻭ ﺩﺭ ﺭﻓﻊ ﻣﯿﮕﺮﻥ ﺑﺴﯿﺎﺭ ﻣﻔﯿﺪﺍﺳﺖ.
ﺧﻮﻥ ﺳﺎﺯﯼ ﻭ ﭘﯿﺸﮕﯿﺮﯼ ﺍﺯ ﻓﻘﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﮐﻢ ﺧﻮﻧﯽ ﻣﻮﺛﺮ ﺍﺳﺖ.
ﺧﻮﺭﺩﻥ ﺍﻧﺎﺭ ﺑﺎ ﻫﺴﺘﻪ ﺑﺮﺍﯼ ﺍﻓﺮﺍﺩﯼ ﮐﻪ ﻧﺎﺭﺍﺣﺘﯽ ﮔﻮﺍﺭﺷﯽﻧﺪﺍﺭﻧﺪ، ﺗﻮﺻﯿﻪ ﻣﯽﺷﻮﺩ، ﺍﺯ ﻣﻮﺍﺩﯼ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺍﻧﺎﺭ ﺣﺎﺋﺰﺍﻫﻤﯿﺖ ﺍﺳﺖ، ﻭﺟﻮﺩ ﻣﻮﺍﺩ ﭘﻠﯽ ﻓﻨﻮﻟﯿﮏ، ﺁﻧﺘﯽ ﺳﯿﺎﻣﯿﻦ،ﺍﺳﯿﺪﺍﻻﮊﯾﮏ ﮐﻪ ﺟﺰﺀ ﺭﻧﮕﺪﺍﻧﻪﻫﺎﯼ ﻣﻮﺟﻮﺩ ﺩﺭ ﺍﻧﺎﺭ ﺑﻮﺩﻩ ﻭ ﺩﺭﺟﻠﻮﮔﯿﺮﯼ ﺍﺯ ﺳﺮﻃﺎﻥ ﺳﯿﻨﻪ ﻭ ﭘﺮﻭﺳﺘﺎﺕ ﻧﻘﺶ ﺑﻪ ﺳﺰﺍﯾﯽﺩﺍﺭﺩ.
ﺍﻧﺎﺭ ﺩﺭ ﺑﻬﺒﻮﺩ ﺗﺼﻠﺐ ﺷﺮﺍﯾﯿﻦ، ‌ﭘﯿﺸﮕﯿﺮﯼ ﺍﺯ ﺁﻟﺰﺍﯾﻤﺮ ﻭ ﮐﺎﻫﺶﻓﺸﺎﺭ ﺧﻮﻥ، ﮐﻠﺴﺘﺮﻭﻝ ﻭ ﺩﺭﻣﺎﻥ ﮐﻢ ﺧﻮﻧﯽ ﻧﻘﺶ ﺑﻪ ﺳﺰﺍﯾﯽﺩﺍﺭﺩ.
ﺁﻧﺘﯽ ﺍﮐﺴﯿﺪﺍﻥ ﻣﻮﺟﻮﺩ ﺩﺭ ﺍﻧﺎﺭ ﺳﻪ ﺑﺮﺍﺑﺮ ﭼﺎﯼ ﺳﺒﺰ ﺍﺳﺖ ﮐﻪﻧﺸﺎﻥ ﺍﺯ ﺍﻫﻤﯿﺖ ﺍﻧﺎﺭ ﺩﺭ ﭘﯿﺸﮕﯿﺮﯼ ﺍﺯ ﺑﯿﻤﺎﺭﯼﻫﺎﯼ ﻗﻠﺒﯽﻋﺮﻭﻗﯽ ﺩﺍﺭﺩ.


هیچ نظری تا کنون برای این مطلب ارسال نشده است، اولین نفر باشید...

نوشتن دیدگاه